Zubni implanti
All on 4 cena

All on 4 cena se formira na osnovu materijala i alata koji se koriste tokom procedure, a jednim delom je formira i stručnost i iskustvo eksperta koji vrši proceduru. Važno je razumeti da su zubni implanti nešto što ugrađujete u svoje telo i da je važno koje zubne implante Vaš stomatolog koristi. All on 4 zubni implanti su rešenje ako ste tokom godina izgubili zube ili imate preostale zube koji su spremni za vađenje. All on 4 zubni implanti su najzdravije, najefikasnije i rešenje za bezubost.

Dakle, all on 4 cena najviše zavisi od zubnih implanata koji se koriste tokom procedure, ali i ostalih materijala, kao što je finalni rad (proteza).

All on 4 cena
Bez skrivenih troškova

Izuzetno nam je važno poverenje koje pacijenti stiču kod nas. Zato ćemo Vam konačnu all on 4 cenu dati tek onda kada Vas doktor pregleda i pregleda Vaš 3D snimak.

Zašto je to tako? Svaki osmeh ima svoju priču, zato je važno da svakom pacijentu pristupimo personalizovano i detaljno procenimo šta je najbolje rešenje za njega. Možda su Vam potrebne dodatne procedure koje utiču na cenu, možda imate značajan gubitak kosti i rekli su Vam da ste nerešiv slučaj – mi tada imamo rešenje u vidu zigomatičnih implanata, ali je njihova cena veća od standardnih zubnih implanata. Može se desiti da Vam uopšte nije ni potrebna all on 4 procedura. U našoj ordinaciji koristimo samo Nobel biocare brend za all on 4 metodu, odnosno najbolje zubne implante koji postoje u svetu. Postoji mnogo faktora koji određuju cenu.

Finansijski faktor je izuzetno važan za pacijente i ne želimo da mu pristupimo neodgovorno. Želimo da kada Vam damo ponudu znate koliko ćete platiti svoj osmeh, bez skrivenih i naknadnih troškova.

All on 4 cena
Kako da saznate all on 4 cenu za Vaš slučaj?

Formiranje all on 4 cene ako ne živite u Novom Sadu
Pošaljite nam 3D snimak na office@markovdental.com

Kako bismo mogli da procenimo Vaše stanje, potrebno je da uradite 3D snimak vilice za koju želite all on 4.

Najbolje je da nam snimak pošaljete putem WeTransfer veb-sajta. Treba da nam pošaljete sve fajlove, obično su veličine oko 700-800 MB.

3D snimak šaljete na office@markovental.com.

Mi analiziramo 3D snimak i dajemo Vam mišljenje

Nakon što smo dobili 3D snimak, potrudićemo se da Vam u najbržem roku odgovorimo. Analizom 3D snimka sagledaćemo Vaše stanje i formirati preliminarni predlog rešenja, koji je u najvećem broju slučajeva i konačan.

Već u ovoj fazi dobićete preliminarni nacrt troškova sa predlogom rešenja. Svakako, konačnu ponudu i rešenje možemo Vam dati onda kada pogledamo i 3D snimak, ali i izvršimo pregled uživo.

Dogovaramo se o datumima Vašeg dolaska

Ukoliko Vam odgovara rešenje i preliminarni nacrt troškova, dogovaramo se oko detalja i plana lečenja, kao i Vašeg dolaska.

Formiranje all on 4 cene ako živite u Novom Sadu
Zakažite konsultacije u našoj ordinaciji

Možete nas kontaktirati putem veb-sajta ili pozivom kako bismo zakazali konsultacije kod našeg implantologa, dr Borislava Markova.

Uradite 3D snimak

Kako bismo mogli da procenimo Vaše stanje, potrebno je da uradite 3D snimak vilice za koju želite all on 4.

Naš predlog je da 3D snimak uradite u DigitalRendgen 3D s obzirom na to da se nalaze na 5 minuta hoda od naše ordinacije. Svakako, 3D snimak možete da uradite gde god želite, sa zahtevom da Vaš 3D snimak pošalju na office@markovdental.com putem WeTransfera.

Dolazak na konsultacije i dogovor

Pregledaćemo 3D snimak na konsultacijama i Vaše stanje uživo. Potom ćete dobiti predlog rešenja i nacrt troškova, a dr Markov će rado odgovoriti na sve Vaše nedoumice.

All on 4 cena
Primeri

Kako biste dobili precizne informacije za Vaš slučaj, najbolje je da nas kontaktirate na imejl kako bismo ugovorili pregled. Da bismo uspeli da procenimo šta Vam je potrebno, važno je da nam pošaljete 3D snimak vilice na office@markovdental.com.

All on 4 cena za standardnu proceduru predstavlja jedan primer troškova ukoliko Vam standardno, bez dodatnih procedura i slično ugrađujemo all on 4. Primeri služe kako bi pacijenti okvirno mogli da sagledaju koja je all on 4 cena.

3820
All on 4 cena na Nobel speedy implantima
Prva faza podrazumeva implante, abatmente i privremeni rad i iznosi 3820 evra. Nakon 3-4 meseca izrađuje se finalni rad koji košta od 1500 evra. Ukupna cena je 5320 evra.
 • Ugradnja 4 Nobel speedy zubna implanta (ovo su zubni implanti specijalno dizajnirani za all on 4 metodu i smatraju se najboljim zubnim implantima u svetu) - cena je 700€x4 = 2800€
 • Abatmenti 130x4 = 520 €
 • Privremeni fiksni zubi - 500 €
 • Nakon 3-4 meseca od ugradnje implanata najčešće se ugrađuje hibridni toronto most (akrilat ojačan metalom) - 1500 €
 • U cenu ne ulaze eventualna vađenja zuba ili dodatne intervencije ukoliko su potrebne (vađenje cista, nadogradnja kosti i slično)
3620
All on 4 cena - Nobel parallel cc
Prva faza podrazumeva implante, abatmente i privremeni rad i iznosi 3620 evra. Nakon 3-4 meseca izrađuje se finalni rad koji košta od 1500 evra. Ukupna cena je 5120 evra.
 • Ugradnja 4 Nobel speedy zubna implanta (ovo su zubni implanti specijalno dizajnirani za all on 4 metodu i smatraju se najboljim zubnim implantima u svetu) - cena je 650€x4 = 2600€
 • Abatmenti 130x4 = 520 €
 • Privremeni fiksni zubi - 500 €
 • Nakon 3-4 meseca od ugradnje implanata najčešće se ugrađuje hibridni toronto most (akrilat ojačan metalom) - 1500 €
 • U cenu ne ulaze eventualna vađenja zuba ili dodatne intervencije ukoliko su potrebne (vađenje cista, nadogradnja kosti i slično)
5180
All on 6 cena - Nobel parallel cc
Prva faza podrazumeva implante, abatmente i privremeni rad i iznosi 5180 evra. Nakon 3-4 meseca izrađuje se finalni rad koji košta od 1700 evra. Ukupna cena je 7180 evra.
 • Ugradnja 6 Nobel parallel cc zubna implanta (ovo su premium zubni implanti kompanije Nobel biocare i smatraju se najboljim zubnim implantima u svetu) - cena je 650€x6 = 3900€
 • Abatmenti 130x6 = 780 €
 • Privremeni fiksni zubi - 500 €
 • Nakon 3-4 meseca od ugradnje implanata najčešće se ugrađuje hibridni toronto most (akrilat ojačan metalom) - 1700 €
 • U cenu ne ulaze eventualna vađenja zuba ili dodatne intervencije ukoliko su potrebne (vađenje cista, nadogradnja kosti i slično)